Ниско строителство – къщи и вилни сгради

СкайБилд ЕООД е компания с широк набор от специалисти. Независимо от вида и размера на проекта, компанията подхожда с необходимия професионализъм и внимание, което прави от фирма "СКАЙ БИЛД" ЕООД добър и коректен изпълнител и партньор.

Вижте повече

Жилищни сгради

Фирма "Скай Билд" ЕООД е с над четиринадесет годишен опит в областта на строителния бизнес. Досега компанията се е развивала в областта на жилищното строителство. Към основната си дейност ние предлагаме също консултинг, инженерно и архитектурно проектиране.

Вижте повече

Строителни ремонти и реконструкции

"Скай Билд" ЕООД предлага на своите клиенти цялостни ремонтни дейности! С нас вие може да получите един чисто нов апартамент завършен до ключ. Компанията предлага на своите клиенти възможността от цялостен ремонт на дома или вилата.

Вижте повече

Монолитни къщи

Станете сам архитект на Вашата къща: - квадратура по Ваш избор - дизайн по Ваш избор - вътрешно разпределение по Ваш избор

Вижте повече

Сглобяеми нискоенергийни къщи

Какво представляват и какво е предимството на предлаганите от нас нискоенергийни къщи? Как биха изглеждали?Технология на строене и начини на издаване на нашите къщи.

Вижте повече