Парцели за застрояване

Фирма “Скай  Билд” ЕООД  е с над четиринадесет годишен опит в областта на строителния бизнес.

Досега компанията се е развивала в областта на жилищното строителство.
Към основната си дейност ние предлагаме също консултинг, инженерно и архитектурно проектиране.

Строителството срещу обезщетение е нормална практика, особено в режим на криза и рецесия. Когато имамете парцел с право на строеж, но не и финансови средства да строите, той може да бъде разработен от фирма СкаиБилд срещу съответното обезщетение.

Как се случва това

Ако Вие имате парцел, който не знаете къде да продадете или как да се обърнете към строител, не се колебайте да се свържете с нас. При желание за продажба на парцел просто се свържете с нас, а ние ще се занимаем с всички необходими документи и ще ви предоставим оферта.

Какви са ползите за Вас

Много често хубави парцели пустеят години наред заради желана значителната сума, нужна накуп за закупуването им. Необходимата голяма първоначална инвестиция възпира потенциалните купувачи. Ако тези парцели бяха отдадени за строителство, вече щяха да бъдат застроени. Собствениците на парцела щяха да са продали, дали под наем или заживели в получените имоти. В този смисъл при варианта „строителство срещу обезщетение“ ликвидността се увеличава. Много по-лесно е да се свържете с нас и ние да поемем проекта и да изградим сградата, отколкото да се намери купувач за парцел, който струва значителна сума.

Другият важен аспект за Собственика е, че той ще получи насреща значително повече срещу парцела си.

СкайБилд е компания предлагаща първо-качествено и организирано строителство в рамките на 18 месеца.

Компанията работи без тежести и ипотеки върху имотите